ایمپلنت دندان

Home » ایمپلنت دندان
ایمپلنت دندان2020-04-25T09:29:43+00:00

ایمپلنت دندان جایگزین ریشه های دندان می شود. ایمپلنت ها یک پایه قوی برای دندان دائمی (ثابت) یا قابل جابجایی ایجاد می کنند که با دندان های طبیعی شما سازگاری دارند. ایمپلنت دندان از جنس تیتانیوم خالص است که با بدن انسان سازگاری دارد. شکل آن به صورت میله باریکی است که درون استخوان فک قرار داده می شود. گفته می شود که امروزه ایمپلنت دندان بهترین جایگزین برای دندانهای از دست رفته است. نکته قابل توجه در مورد آن این است که اگر پس از قرار گرفتن در فک به طور صحیح از آن نگهداری شود، ماندگاری بسیار بالایی خواهد داشت.

علیرغم پیشرفت در زمینه مراقبت از دندان، میلیون ها ایرانی از دندان درد رنج می برند، که عمدتا به علت پوسیدگی دندان، بیماری پریودنتال یا آسیب است. برای سال ها، تنها گزینه های درمان در دسترس افرادی که دندان هایشان را از دست داده بودند، استفاده از پل ها و پروتزهای دندان بود. اما امروزه، ایمپلنت دندان در دسترس هستند. در ادامه بهتر است بدانید انواع ایمپلنت دندان کدامند؟ و از آن چه استفاده هایی می شود؟

در طول تاریخ دو نوع مختلف وجود داشته است:

  • اندوستیال (endosteal)
  • ساب‌پریوستیال (subperiosteal)

ایمپلنت اندوستیال به ایمپلنتی گفته می شود که درون استخوان قرار می گیرد، اما ساب‌پریوستیال ایمپلنتی است که روی استخوان آرواره و زیر بافت لثه قرار داده می شود. امروزه دیگر از ایمپلنت های ساب‌پریوستیال استفاده نمی شود زیرا در مقایسه با ایمپلنت های اندوستیال در بلند مدت نتایج ضعیف تری داشته اند و استحکام کمتری دارند.

خدمات ایمپلنت در مرکز تخصصی دندانپزشکی دکتر عباس گشاده رو

imp1

ایمپلنت های دندانی

imp2

ایمپلنت فوری

imp3

جایگذاری ایمپلنت بدون درد و بخیه (تکنیک پانچ)

تماس با ما

به دنبال یک متخصص ایمپلنت و جراح لثه در تهران میگردید؟

هم اکنون با ما تماس بگیرید...
تماس با ما

مقالات مرتبط با ایمپلنت دندان

نخ دندان کشیدن با ایمپلنت های دندانی

مقالات عمومی دندانپزشکی, مقالات کاشت ایمپلنت|

آیا باید ایمپلنت های دندانی خود را نخ دندان بکشید؟ مزایای نخ دندان کشیدن اطراف ایمپلنت های دندانی چیست؟ نحوه نخ دندان کشیدن اطراف ایمپلنت های دندانی

چه چیزهایی مانع دریافت ایمپلنت های دندانی می شوند؟

مقالات عمومی دندانپزشکی, مقالات کاشت ایمپلنت|

چه چیزهایی مانع دریافت ایمپلنت های دندانی می شوند؟ آیا گزینه مناسبی برای دریافت ایمپلنت های دندانی هستید یا خیر؟ اگر ایمپلنت ها با شکست مواجه شوند چطور؟

آیا در صورت داشتن بیماری لثه می توان ایمپلنت های دندانی را دریافت کرد؟

مقالات بیماری لثه, مقالات عمومی دندانپزشکی, مقالات کاشت ایمپلنت|

آیا در صورت داشتن بیماری لثه می توان ایمپلنت های دندانی را دریافت کرد؟ بیماری لثه چگونه روی ایمپلنت های دندانی که تازه قرار داده شده اند تأثیر می گذارد؟

مقالات بیشتر
0/5 (0 نظر)